HOBOT ablaktisztító robot MAGYAR GARANCIÁVAL!

HOBOT ablaktisztító robot MAGYAR GARANCIÁVAL!
HOBOT ablaktisztító robot MAGYAR GARANCIÁVAL!
HOBOT ablaktisztító robot MAGYAR GARANCIÁVAL!
Értékelés:

Cikkszám: 4716873840198.01

Termékleírás

Magyar forgalmazótól, Magyar garanciával, Magyar hangutasítás funkcióval!

 • Két tartály ultrahangos fúvókával
 • Edge-Leakage szenzorok – szélek egyszerű érzékelése keret nélküli felületeken
 • Firmware frissítés Over-The-Air (OTA) technológia segítségével
 • Hangutasítások (magyar)
 • Magyar menüs
 • Kreatív hang funkció
 • AI-technology, GYRO
 • Kettős tisztítási ciklus
 • Automatikus leállás a tisztítás befejezésekor
 • UPS tartalék akkumulátor
 • Tisztítás sebessége: 2.4 min/m²
 • Linear, Zigzag/N-way tisztítási módok
 • Vezérlés okostelefonnal
 • Bármilyen vastagságú üvegre
 • Függőlegesen dolgozik
 • Keret nélküli felületeket is tisztít

Ablaktisztító robot bemutatása

A HOBOT 2S egy modern, elegáns és stílusos ablaktisztító robot. A két szabadalmaztatott tartály ultrahangos fúvókával, Edge-Leakage szenzorok és a Kreatív hang funkció a HOBOT 2S ablaktisztító robotot az ablaktisztítás új dimenziójába helyezik.  A szabadalmaztatott ultrahangos fúvókák 15 mikrométeres finom párát hoznak létre, amely automatikusan a tisztított üvegre szóródik a szennyeződések és a por könnyű eltávolítása érdekében. Az innovatív Edge-Leakage szenzorok pontosan érzékelik a széleket és éleket, és lehetővé teszik a robot számára az egyszerű és biztonságos mozgást bármilyen függőleges üvegfelületen. A HOBOT-2S csehül beszél, és a HOBOT alkalmazásban lehetősége van az alapértelmezett hangparancsokat és utasításokat az Ön által választott hanggal helyettesíteni, így robotját személyesebb háztartási segítőjévé alakíthatja. A Firmware-t könnyen tudja frissíteni az OTA technológia segítségével. A Single-side rendszernek köszönhetően a HOBOT 2S-t különböző vastagságú üvegeken tudja használni. A HOBOT 2S okostelefonnal vagy távirányítóval egyaránt vezérelhető.

Kettős ultrahangos vízpermetező

A HOBOT 2S ablaktisztító automatikus víz- vagy HOBOT mosogatószer permetezést biztosít az ablakok felületére. A két tartály kettős vízpermetezővel automatikusan 15 µm sűrűségű párát hoz létre, az emberi lehelethez hasonlót, amely feloldja a port, és a puha mikroszálas kendő tökéletesen megtisztítja az ablaküveget. Ennek a technológiának köszönhetően a HOBOT 2S mindössze 2 ml desztillált vizet vagy HOBOT mosogatószert használ fel 1 m² nagyságú felületen.

Kettő cserélhető tartály és tisztítószer

Mindegyik tartály térfogatának nagysága 26 ml, amely elegendő 26 m² nagyságú felület megtisztításához. Feltöltéséhez kizárólag desztillált vizet vagy eredeti HOBOT tisztítószert használjon. Ha az ultrahangos fúvókát szükséges kicserélni, egyszerűen a csavar meglazításával az egész víztartály modulját kicserélheti, és a robot ismét úgy fog működni, mint az új. A HOBOT 2S az ablakokat nemcsak környezetbarát módon, hanem gazdaságosan is tisztítja.

Intelligens és hatékony ablaktisztítás erőfeszítés nélkül

A HOBOT 2S egyedülálló lineáris mozgásrendszert használ, miközben precízen tisztítja az üveget. A szabadalmaztatott felületi mozgásrendszert erőteljes szívómotor és nagyméretű mikroszálas törlőkendő biztosítja. A HOBOT 2S a felületet két fázisban tisztítja, először függőlegesen, majd vízszintesen, amivel a felület tökéletes tisztítását éri el. A tisztítás sebessége 2,4 min./1 m².

Edge-Leakage szenzorok

Az Edge-Leakage technológiával rendelkező szenzorok képesek nagyon pontosan érzékelni az ablaktömítés körüli enyhe kiemelkedés okozta levegőszivárgást és érzékelik a kerek nélküli ablakok széleit. A HOBOT 2S ablaktisztító dolgozhat kerettel rendelkező ablakokon, és keret nélküli üvegfelületeken is.

Ablakok sarkainak tisztítása

A HOBOT 2S ablaktisztító robot a mikroszálas törlőkendővel eljut az ablakok sarkaiba is, ezzel biztosítva a tisztítandó felület maximális lefedettségét.

HOBOT 2S Magyarul beszél

A HOBOT 2S Magyarul beszél, és amennyiben Ön elég kreatív, személyre szabhatja a HOBOT 2S-t a kiinduló hangparancs módosításával az Önnek tetsző hangra és kifejezésre. A HOBOT hangparancsokkal tájékoztatja Önt az aktuális helyzetről, így mindig mindent az ellenőrzése alatt tarthat.

Vezérlés okostelefonnal vagy távirányítóval

A HOBOT 2S ablaktisztító robotot Bluetooth-on keresztül okostelefonnal vezérelheti. AZ alkalmazást egyszerűen ingyenesen letöltheti a App store-ból vagy Google Play-ből. A robotot vezérelheti távirányítóval is, amely a csomagolás része. A firmwaru frissítését vezeték nélkül (OTA) végezheti el.

Egyszerű indítás és lapos dizájn

A HOBOT 2S ablaktisztítót gyorsan és egyszerűen elindíthatja a roboton elhelyezett gomb megnyomásával.  Ablaktisztításkor értékelni fogja a modern, praktikus és rendkívül lapos dizájnt.

Nagy tisztitó mikroszálas törlőkendő

A mikroszálas törlőkendő nagysága 24 × 24 cm. A törlőkendő nagy méretének köszönhetően a HOBOT 2S alkalmas otthonok, irodák, kávézók, éttermek és egyéb vállalkozások számára. Tisztításkor a törlőkendő tartója alkalmazkodik ahhoz a felülethez, amelyen a robot mozog. A HOBOT 2S így megbízhatóan és folyamatosan mozog a különböző típusú üvegfelületeken.

Hosszú tápkábel és beépített UPS rendszer

A tápkábel összesen 5 méter hosszú, ami lehetővé teszi, hogy a robot nagy felületen is tudjon dolgozni, vagy ha a csatlakozóaljzat messze van az ablaktól. A beépített UPS tartalék akkumulátort a robot hirtelen áramkimaradás esetén hasznosítja. A biztonsági kötéllel biztosíthatja a robotot munka közben fix ponthoz az ablakon vagy korláton.

DC kábel biztonságos rögzítése

A gondtalan tisztítás érdekében a HOBOT 2S ablaktisztító robot csavarozható DC csatlakozóval rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes csatlakozást anélkül, hogy a csatlakozó véletlenül leválasztódna a robot mozgása közben.

Ár: 148 001 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!