HOBOT-2S ablaktisztító ROBOT

HOBOT-2S ablaktisztító ROBOT
Értékelés:

Cikkszám: 4716873840198

Az új HOBOT-2S újraértelmezi az ablaktisztítást!

A szabadalmaztatott kettős ultrahangos permetező szórófejekkel, a Leesés-Szivárgás-Érzékelő Szenzorokkal és a Kreatív Hang funkcióval nem is lehetne könnyebb az ablaktaktisztítás!

A készülék tulajdonságai:
- Dupla ultrahangos szórófej.
- Az ultrahangos szórófejek 15 μm finom ködrészecskékké porlasztják a vizet vagy a tisztítófolyadékot, hogy páratlan tisztítási eredményeket érjenek el anélkül, hogy vízfoltokat hagynának.
- Az erős szívóteljesítmény szilárdan tartja a HOBOT-ot a függőleges felületeken, és hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződést.
- A 7 kg-os leszorítóerő lehetővé teszi a HOBOT számára, hogy csúszás nélkül egyenletesen mozogjon felfelé és lefelé.
- A készülék automatikusan szabályozza a hajtóerőt, hogy egyensúlyban tartja lánctalpak és tisztítókendő közötti erőt.
- A nagy térfogatú centrifugaszivattyú folyamatosan biztosítja a negatív nyomást így a HOBOT képes leküzdeni a kis szintkülönbségeket, ez által jól mozog érdes felületeken is.
- A HOBOT-ot minden vastagságú és formájú üveg kezelésére tervezték.
- Az élszivárgás-érzékelő technológia miatt képes észlelni az ablaktömítés vagy a keret nélküli ablakok szélénél keletkező enyhe emelkedés okozta légszivárgást.
- A HOBOT-2S készülék módosított tisztítókendője miatt a sarok lefedettségi arány 80%.
- A mikroszálas tisztítókendő mérete 24 × 24 cm. A nagy méret miatt a HOBOT alkalmas otthonok, irodák, kávézók, éttermek és más kisvállalkozások számára.
- A két lánctalp segítségével gyorsan mozog (12 cm/másodperc sebességgel) így akár 2,4 perc alatt képes megtisztítani 1 m2 területet.
- A HOBOT automatikus élfelismeréssel rendelkezik, és előre be van programozva, hogy cikk -cakk útvonalakon dolgozzon, először vízszintesen, majd függőlegesen, és alaposan tisztít anélkül, hogy egy pontot kihagyna.
- A 4,5 méter hosszú biztonsági kötél akár 200 kg húzóerőt is elvisel. 
- A készüléket mindig ki kell kötni a biztonsági kötéllel egy rögzített tárgyhoz.
- A tápkábel 5 méter hosszú, így a HOBOT nagy területeken és felületeken is dolgozhat.
- A robot vezetékes tápon keresztül működik!
- Áramszünet esetén a beépített akkumulátor hangjelzéssel 20 percig tartja a HOBOT-ot a felületen.
- Indítsa el a HOBOT-ot egyszerűen az Easy Start gomb megnyomásával, és a kifinomult megjelenésű eszköz varázsolni kezd az ablakokon!
- A HOBOT-ot iOS/Android készülékek vezérelhetik Bluetooth kapcsolaton keresztül és a dobozban található távirányítóval.
- A hangutasítással menet közben is módosíthatja a működést, így mindig az Ön irányítása alatt áll.
- A HOBOT alkalmazással az alapértelmezett hangüzenetet tetszőleges hangra cserélheti, szórakoztatóbbá és személyesebbé téve a robotot.
- Lépést tarthat a legújabb funkciókkal, rendszeresen frissítve a HOBOT vezeték nélküli szoftverét. 
- Ezenkívül a robot 3 havonta küld egy emlékeztetőt a tisztításról, hogy segítsen az ablakok tisztántartásában.
- A HOBOT ablakmosószert kifejezetten a HOBOT-2S ultrahangos szórófejjel való használatra tervezték. De vízzel is ugyanolyan jól működik!
- Ha ki kell cserélni az eltömődött ultrahangos szórófejet, egyszerűen cserélje ki a teljes víztartály -modult egy csavarral.
- Az erős szívóteljesítménynek köszönhetően szilárdan tartja a függőleges felületeken, és hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződést.
Ár: 177 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!