• Gorenje
  • Neato Robotics
  • Teka
  • iRobot
  • Küppersbusch
  • Hausmeister
  • MORA

Főoldal

Fix-R Szerviz Kft. elsősorban háztartási gépek alkatrész árusításával foglalkozik.

Tudjuk milyen bosszantó tud lenni, amikor elomlik egy készülék vagy eltörik annak egyik alkatrésze és azért az használhatatlanná válik pont akkor mikor a legnagyobb szükségünk volna rá.

 

Mi segítünk ezen problémák megoldásában! Nem csupán eladni szeretnénk, hanem jól megoldani a problémáját, lehetőségeinkhez képest a leggyorsabban és a legpontosabban. Segítséget nyújtani, szóban vagy akár levélben.

 

Létrehoztunk egy web-shopot, hogy ügyfeleink, kényelmesen otthonról akár azonnal megtudják rendelni készülékük hibás alkatrészeit. Minden alkatrészről pontos leírást találnak fényképekkel ellátva, hogy a téves rendeléseket a lehető legkisebbre csökkentesük, de természetesen kollégáink készséggel segítenek az alkatrészek beazonosításában, ha szükség van rá.

 

Gyári alkatrészeket forgalmazunk TEKA, GORENJE, HAUSMEISTER készülékekhez garantáltan kiváló minőségben. Sok alkatrészt tartunk raktárkészleten, de készletünk folyamatosan bővül és változik.

Sok egyéb ismert és kevésbé ismert márkához is betudunk szerezni alkatrészeket.

Cégünk a kereskedelem mellett foglalkozik szervizszolgáltatással is, ezért szervizelési szaktanácsadással is tudjuk segíteni ügyfeleinket.

Kapcsolat

Fix-R Szerviz Kft.

1143 Budapest, Ilka u. 11.

Tel: +36-1/422-14-72
 E-mail: info@fixr.hu
 

Új nyitvatartási idő, alkatrész átvétel, készülék leadás:

 

Hétfő: 10:00 – 16:00

Kedd: 10:00 – 16:00

Szerda: 10:00 – 16:00

Csütörtök: 10:00 – 16:00

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Akciós termékek

CANDY szárítógép …

CANDY szárítógép kondenzvíz tartály Akciós ár:
13 990 Ft helyett
9 990 Ft